Steun ons

Er zijn diverse manieren waarop u Stichting Werkgroep Urgenta kunt steunen:

Help mee

De werkgroep Urgenta is geïnteresseerd in bedrijven die willen investeren in het verder uitbouwen op de 25 jaar ervaring die wij hebben op gebouwd op het gebied van medische gassen systemen. Daarbij denken wij aan het ontwikkelen van de verkoop en het installeren van de medische gassen systemen in oost Europa. Landen zoals als Roemenië, Moldavië, Servië en verder. Wij willen bijzonder graag , vrijblijvend, in contact komen met geïnteresseerden. Zodat ons van 25 jaar pionierswerk niet verloren gaat. Zie ons als de brug naar ziekenhuizen die in bestaande bouw maar zeker in nieuwbouw deze systemen heel graag willen gebruiken.

Donaties

De stichting is voor een groot deel afhankelijk van giften. Urgenta beperkt de overheadkosten tot een minimum, waardoor vrijwel het gehele bedrag bij de doelgroep terechtkomt.

Stichting Urgenta heeft de ANBI-status waardoor uw donatie ook aftrekbaar is van de belasting.

U kunt uw donatie overmaken op NL23 INGB 0007825857 of via een andere betaalmethode door op de onderstaande knop te klikken.

Goederen

Weet u waar binnenkort medische apparatuur wordt vervangen, dan horen wij dat heel erg graag.

U moet hierbij denken aan Ok-lampen en tafels, monitoren en dergelijke. Maar ook aan simpele zaken zoals bloeddrukmeters, sterilisatie apparatuur, huisartsen en verloskundige hulpmiddelen. Als u twijfelt leg contact met ons. Dan krijgt u direct antwoord.