Dit is een verslag van de werkzaamheden aan het Leova ziekenhuis. Lees hier meer informatie over dit project.

 

Donderdag was onze eerste werkdag. Jan, Cosmin en Arnold zijn naar het 1e kinderziekenhuis gegaan om daar de materialen te laden voor transport naar Leova. De schrik sloeg ons om het hart: bij aankomst bleek onze zeecontainer met gereedschappen en dergelijke niet meer op zijn plek staan. Wij naar de directie. Gelukkig snel opgelost. De container was verplaatst naar een meer centrale plaats op het ziekenhuisterrein.
De vrachtwagen geladen en op weg naar Leova. Rond 14.00 uur daar aangekomen. Gelost met hulp van ziekenhuispersoneel. De middag verder gebruikt om Leova te ontdekken. Een stad van 14.000 inwoners. Dus waren we snel uitgekeken. Naar het plaatsje Cupui gereden waar ons onderkomen is voor de komende 2 weken. ‘s Avonds in de stad gegeten. Rond 23.30 zijn de 4 anderen, Ijpe Bosma, Jan Speelman, Jan van Rossum en Torsten Dratwa.
Vrijdag morgen vroeg uit de veren. Ontbijt om 07.00 daarna vertrek met de bus naar het ziekenhuis. Na begroeting door de directeur hebben wij een rondgang gemaakt langs het project. Gestart op de Intensive Care, compressor ruimte. Het is wel puzzelen om de juiste route te vinden voor het leidingnet medische lucht en zuurstof. Zijn een aantal problemen tegen gekomen. Welke door de grote werkervaring binnen de groep grotendeels zijn opgelost. De eerste dag zit er inmiddels op. Ploeg is erg enthousiast en voortvarend aan de slag gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.