Vandaag zowel bouwdeel A als bouwdeel O afgerond. Beide systemen zijn gecontroleerd en getest. Ook bij deze bouwdelen krijgen wij het certificaat. Mooi resultaat waar wij erg trots op zijn.
Meer dan 140 afnamepunten voor zuurstof en perslucht geplaatst. Bijna 300 meter koperen leiding geplaatst in diameter van 22, 15, 12 en 8 mm. Een prestatie waar wij met acht “U” tegen zeggen. Zo’n project als van deze omvang wordt in NL uitgevoerd in 4 weken.
Vandaag ook onze materiaalwagens opgeruimd. De ter onze beschikking gestelde zeecontainer is door het ziekenhuis ingericht. Vanavond een diner gehad van het ziekenhuis als dank voor al het werk wat wij hebben uitgevoerd.
Morgen ochtend komt Slavic de trappen en het steiger halen voor de Cofely mensen. Zij gaan van start in het streekziekenhuis Floresti om een keuken te plaatsen onder de verantwoordelijkheid van Project Hope.
Ons project loopt ten einde. Een dag eerder dag gepland. Een mooie prestatie van onze groep. Morgen volgt er een persconferentie rond de klok van 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.