Vandaag weer flink in de weer geweest. De sparingen zijn zo goed als op de begane grond geboord door Cosmin en Constantijn. Devin houdt zich stilletjes op de achtergrond bezig met het installeren van het koper 12, 15 en 22 mm. Jan en ik zijn bezig met het plaatsen van de balken op de intensive care. Wietze en Ype maken het zich wel erg ingewikkeld. Eén van de overgangen naar de gang is erg spectaculair te noemen. Zie foto. Een creatie van ingewikkelde vorm van buizenspel. Soms is het niet eenvoudig om de diverse leidingen van verschillende diameters op hetzelfde kruispunt uit elkaar te houden. Gelukkig zijn het dan wel verschillende doorsnee diameters. Wij verwachten morgen te kunnen solderen en aansluitend af te monteren.

Vanmiddag de donatie van materialen uitgezocht samen met de boekhouding. Het gaat hierbij vooral om orthopedisch materiaal zoals spreidbroekjes en steunkousen etcetera.
Altijd weer een heksenketel met nieuwsgierige blikken van de aanwezige. Maar goed na een half uur kwam er toch enige voortgang.
Tot vijf uur gewerkt en daarna naar hotel. Later op de avond diner in Londons Steakhouse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.