Vandaag weer een drukke maar mooie dag: het was in het ziekenhuis beter dan buiten met temperaturen van meer dan 34gr bloedheet en benauwd! Dan is het prettig om in oude gebouwen met dikke muren te werken waar het in iedergeval koel is!
 
De start gisteren in het operatie centrum hebben we vandaag voortgezet, daarbij kwam de vraag om in een uitslaapkamer in het operatiecentrum ook een paneel met afnamepunten voor zuurstof, vacuüm en perslucht te maken.  Gelukkig lopen we ruim voor op ons schema en hebben we ruimte om dit te realiseren, zo hebben Ype en Jan Speelman vandaag nog een goot geplaatst op de intensive care om kabels die over de vloer lopen weg te werken.
 
De hele dag zie je af en aan pasgeboren baby’s met moeders en verpleegsters langs je lopen om naar de intensive care gebracht te worden, dit zijn wij in Nederland niet gewend! Je merkt dat alle kinderen in het ziekenhuis geboren worden en niet zoals bij ons in de thuissituatie.Maar wat zijn de artsen en verpleegsters blij met wat wij aan het aanleggen zijn, elke dag worden we met koffie, ijs en drank verwend!
 
Morgen gaan we ons project verder afmaken en heeft ook het operatiecomplex zijn afnamepunten voor zuurstof, vacuüm en perslucht! Maandag is de officiële afronding van ons project en krijgen de artsen, verpleegkundigen en technici uitleg van Cosmin (Roemeens) over de werking en onderhoud van het systeem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.