Eindelijk hebben we vandaag de zuurstof en perslucht hoofdleidingen door de etage 1 t/m 6 opdruk gezet (5bar), prettig is dat er geen lekkages zijn en dat ieder etage in het stervormig gebouw A/B/C nu zijn eigen afsluiters heeft voor zuurstof en perslucht!
Als eerste gaat op de 6e etage van gebouw A het operatie complex met 3 operatiekamers en een inleidings kamer op dit nieuwe systeem werken, want na 2 dagen hard werken hebben we hier de eerste Parkodex gasafnamepunten voor zuurstof en perslucht geïnstalleerd!
Vanaf morgen staan de anesthesie apparaten op het nieuwe medisch gassensysteem aangesloten met een aparte aansluiting voor het afvoer van narcose gas.
Met onze nieuwe zuurstofflowmeters kunnen de kinderen onder de operatie een juiste dosering zuurstof krijgen en met de nieuwe vacuüm-injecteurs kan men bloed, sputum en vocht wegzuigen bij operaties, een grote verbetering voor de gezondheidszorg in dit kinderziekenhuis.
Na een korte instructie door Cosmin aan de artsen en OK- assistenten in het Roemeens, komen we begin volgend jaar terug om dit grote project verder af te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.