Wat een fantastisch 2014, gaan we dit ook weer in 2015 halen!

Om meteen maar met de deur in huis te vallen we zijn ongelooflijk trots op de resultaten die mede dankzij uw donaties en alle vrijwilligers zijn bereikt in 2014.

De start met het maken van een nieuwe website koste veel tijd, maar kon gelukkig in mei de lucht in.

Voordat wij een begin konden maken met de uitvoering van ons project, moest er weer hard gelobbyd worden bij een groot aantal leveranciers, met het geld dat we voor dit project begroot hadden, goed te besteden voor het Oncologie ziekenhuis in Chisinau.

In maart is een kleine groep eerst naar het streekziekenhuis in Floresti vertrokken, om de laatste werkzaamheden daar af te ronden en de gereedschap wagens op transport te zetten naar het Oncologie ziekenhuis in Chisinau, waar de rest van de groep zich aansloot om een start te maken, om bij 26 intensive care bedden en 20 operatiekamers, afnamepunten voor zuurstof, perslucht, vacuüm en CO2 aan te leggen.

Door de geweldige samenwerking in onze groep (7 personen) is in 2 sessies van 2 weken dit mooie project in het Oncologie ziekenhuis gerealiseerd!

Oncologie directie

Directie van het Oncologie ziekenhuis bedankte ons, met voor ieder een oorkonde van waardering!

In december zijn Arnold en Jan voor Project Hope nog naarBalti(Moldavië) en Brasov(Roemenië) geweest voor een inventarisatie van 2 kinderziekenhuizen. Er moet in het bestuur nog over vergaderd worden of en wanneer we deze projecten kunnen uitvoeren.

 

 

1e kinderziekenhuis Chisinau 2015

Om te kunnen starten met dit een nieuw project, is er in januari 2014 al een begin gemaakt met het maken van een nieuwe folder, die meegestuurd is naar de sponsoren om een bijdrage te vragen voor dit grote project.        Rotary HaarlemmermeerClub Chisinau Cosmopolitan   

 

 

 

Ook de Rotaryclub Haarlemmermeer waar George Hille lid van is en club Chisinau Cosmopolitan in Moldavië heeft zich bereid gevonden om mee te helpen het financieel voor elkaar te krijgen, deze clubs werken samen voor het verkrijgen van een Grant Global van de Rotary Foundation, George is hier maanden mee bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Geweldig!

Als laatste wil ik alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage en laten we proberen van 2015 weer een prachtig jaar te maken.

Namens de leden van ons bestuur

Jan Scheerder

Voorzitter