Laatste werkdag in het kinderziekenhuis

Na weer een heerlijk ontbijt in onze villa, zijn we eens een andere route gelopen naar het ziekenhuis, door de natuur en tussen de woonwijken door kwamen we om 9.00uur aan om onze laatste werkzaamheden in het ziekenhuis af te ronden.

Ruud en Cosmin hebben de werkzaamheden in de compressorruimte afgemaakt en het omschakelunit voor zuurstof elektrisch aangesloten, terwijl Ype en Jan Speelman de kabel voor de signalering naar de gang van de intensive care op de derde verdieping hebben gebracht, waar een box tegen de muur is bevestigd die bij een storing of omschakeling van de zuurstof batterij door middel van lampjes en een acoutisch signaal het probleem aangeeft!

Devin heeft alle aansluitingen in de goten op de operatiekamers en in de gangen afgesoldeerd en om 13.00uur is zowel de zuurstof als persluchtleidingen 24 uur op druk gezet om te testen of er geen lekkages zijn.

Vanmiddag na de lunch zijn we gezellig naar het centrum geweest om de markt in het centrum te bezoeken, waarna we op een terrasje genoten hebben van een lekker koud biertje, bij een temperatuur van 32 gr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.