Na ons ontbijt van 08.00 vertrokken met de bus naar het ziekenhuis. Bij aankomst pakte iedereen de draad weer op waar ze gisteren zijn geëindigd. Ik blijf het na al de jaren dat ik dit werk als vrijwilliger doe heel bijzonder vinden.

Op de intensive care zijn alle punten geplaatst en is bijna al het buigwerk door Devin, Wietze en Ype uitgevoerd. Vanmiddag zijn alle afnamenpunten op het operatiecentrum geplaatst op 1 kamer na. Wietze en Ype zijn hier begonnen met het buigwerk. Cosmin en Constantijn hebben zo goed als al het sparingen geboord. Vandaag is de sleuf gegraven voor de persluchtleiding naar bouwdeel O. De koppeling aan de compressorkant is gemaakt door Cosmin en Constantijn.

Het gaat dus erg voorspoedig mag ik wel zeggen. Morgen wordt er gestart met het solderen van het koper en kan de afmontage beginnen.  Het plan is om morgen na de koffie met elkaar een kijkje te gaan nemen in bouwdeel O. Waar ook de nodige afname punten aangelegd gaan worden. Wij verwachten morgen middag daar te kunnen starten met het boren van de sparingen en aanleg van de hoofdleidingen.
Vanmiddag zijn Jan, Cosmin en ik geïnterviewd door een van de nieuwsbladen in Moldavië. Ben benieuwd naar de editie waar wij in zullen staan.

Sleuf graven
Sleuf graven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.