De werkzaamheden in het V. Ignatenco ziekenhuis te Chisinau (Moldavië) zijn gestart. Afgelopen week zijn de verticale sparingen geboord. Later, in oktober, worden de 22 mm koperen leidingen ingebracht als aanvoer van zuurstof en perslucht voor de afdelingen op 6 verdiepingen. Deze weken worden de laatste materialen geleverd, waarna begin oktober de vrachtwagen zal vertrekken naar Chisinau, Moldavië.

8 vrijwilligers arriveren op 14 oktober voor de aanleg van de installatie. Er zal worden gestart op het operatiecentrum en intensieve care. Je kunt ons ook volgen op onze Facebook pagina.

In een deel van het ziekenhuis zijn Greggersen afname punten geïnstalleerd. Het onderhoud van dit systeem kost veel geld en is erg storingsgevoelig. Bij de uitvoering van ons project zullen we deze punten dan ook vervangen door de voor ons gangbare Parkodex afname punten van Entermed.
De project voorbereiding is bijna afgerond.

Het benodigde budget is bijeen gebracht door: Cornelia Stichting, Stichting Spaap, Stichting Talent, Johan Donk Stichting, Stichting Salomons Hulpfonds, Emmaus Bilthoven, Wees en Oude Lieden huis, Stichting Mitialto en Wilde Ganzen.
De leveranciers zijn, Entermed bv, Berko bv, Wolter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.