Witze en Ype zijn al volop aan de gang in bouwdeel A. Inmiddels ligt daar 60 meter hoofdleiding in.
In Bouwdeel E zijn wij vooral bezig geweest met de controle en testen van het leidingsysteem. Vele kleine zaken zijn uitgevoerd, zoals de connecties maken naar de anesthesie apparatuur. Een flinke klus waar Constantijn zich over heeft ontfermd.
Monitor plateaus plaatsen en onze balken nadat de controle heeft plaats gevonden door Devin, gedicht. Je denkt dat is zo gebeurt maar het neemt toch een groot deel van de dag.
De anesthesisten zijn ongeduldig en willen dolgraag het nieuwe systeem gaan gebruiken. Plezierig dat zij dat willen maar ze zullen toch echt moeten wachten op de test uitkomsten. En de gebruiksinstructie welke door Cosmin gegeven wordt.
Om 17.00 gestart met het testen van de zuurstof- en persluchtinstallatie welke om 19.00 met positief resultaat is afgerond. Direct na het dit resultaat zijn de eerste patiënten naar de intensive care gebracht.

Morgen gaan wij volle bak aan bouwdeel A beginnen. Het weekend krijgen wij versterking. Jo de Jong zal zaterdagavond arriveren om vanaf maandag ons voor de gehele week bij te staan. Een paar extra handen is zeker welkom om volgende vrijdag het totale project te kunnen op leveren. 050_640x480

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.